Met veel plezier geef ik les in fotografie bij onder andere de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. De groepslessen van de basis en vakopleiding zijn klassikaal in een afgebakende periode. Met ruim tien jaar ervaring in het (hoger) onderwijs, haal ik hier veel voldoening uit.

Vanwege de toenemende vraag naar het ‘leren in eigen tempo’ bied ik zowel losse lessen als een complete basiscursus.

Hoe maak ik een sprekend beeld? wat spreekt je aan in de fotografie en wat is je ambitie? Soms is dit nog heel breed en past een ‘basiscursus’ goed bij je. De basiscursus, zoals ik deze individueel geef, geeft ook toegang tot de ‘vakopleidingen’ van andere scholen. Heb je al een bepaalde focus? Dan is het enkel nog kijken welke onderdelen passen en maken we een leerpad op maat. Soms is bekostiging mogelijk, ik heb ervaring met aanvragen bij onder andere Werktuig PPO.

Wat ook maar bij je past: stap voor stap nemen we zowel de technische als conceptuele kant door. Voor de lessen is er een studio ter beschikking met moderne apparatuur en meters aan fotoboeken vol inspiratiemateriaal. Lessen kunnen overdag of in de avond plaatsvinden.